Jobba hos oss

KOCKAR / KALLSKÄNKOR / Kassapersonal / serveringspersonal / Diskare

Vi söker kockar / kallskänkor / kassapersonal / serveringspersonal / diskare inför sommarsäsongen 2018

Vi söker er som har yrkeserfarenhet/utbildningen och kan jobba i ett högt tempo i köket/kassan/matsal/disk under sommarsäsongen med början i maj då det mest är helger och sedan juni, juli & augusti samt helger igen i september. Tjänsterna är både heltid och deltid

Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommet. Har du några funderingar om jobbet är du välkommen att ringa 035-522 20
Malin & Hans

Välkommen men din ansökan! I rekryteringen samarbetar vi med Human Lighthouse, för att ansöka klicka här >>

Kock
Här söker vi en trevlig kock som är stresstålig och noggrann då gästgenomströmningen är hög på sommarmånaderna.
Att du kan jobba självständigt men även i grupp.
Arbetsuppgifterna är främst att tillaga och lägga upp varmrätter.

Kallskänka
Sedvanliga kallskänksuppgifter som att göra smörgåsar/sallader/smörrebröd mm till vår självservering. Förbereda tallrikar till varmköket med sallad och kalla såser.
Vi värdesätter att du kan jobba i team och är stresstålig, noggrann, renlig samt att positiv och glad

Kassabiträde
Tjänsten innebär sedvanliga caféuppgifter som att ta emot beställningar, ta betalt, hantera espressomaskinen, hålla monter/kassadisken ren och fin, lära dej innehåll i meny & bakverk, helst vara dryckeskunning (öl, vin, sprit & drinkar)
Det viktigaste är att du har känsla för god serviceoch är trevlig och ödmjuk.

Servitris/servitör
Är du en glad, positiv och serviceinriktad person som jobba i högt tempo med att servera våra gäster, plocka disk, hålla serveringen ren och fin, diska, bemöta våra gäster på trevligt sätt, vara flexibel att rycka in där det behövs. Då är du den vi söker.

Diskare
Vi söker en duktig diskare under sommarmånaderna. Vi ser att du är snabb, ordningsam, kan hålla rent, hjälpsam i kök & matsal och har en positiv attityd.